3D-visualiseringar av köket

Nu har vi arbetat fram ett kök som vi gillar skarpt. Det är otroligt svårt att rita upp ett kök som både är stilrent och samtidigt funktionellt i vardagen. Vi tänker oss ett kök i träfanér, exakt träslag är inte bestämt ännu. Vi är inne på lite ljusare rökfärgad ek eller ask. Vi tänker också att vi klär in en inbyggnadsfläkt med plåt i RAL 9005, samma som fönster och andra detaljer samt ansluta den till en hylla i metall mot väggen för kryddor, olja, etc.

Över köksön tänkte vi specialbeställa en metallhylla även den lackad i samma färg med inbyggda ljuskällor och vinglashängare för lite barfeeling. Vi kommer också att ha en extra diskho i köksön av praktiska skäl när man är fler som arbetar i köket.

Mot andra väggen har vi inbyggd kyl och frys samt ugn och mikro i högskåp med bra arbetshöjd. I skåpet längst in mot väggen kommer vi ha ett skåp som står på bänken där vi förvarar mixer, brödrost och andra köksredskap man vill kunna plocka undan.

Bänkskivan tänker vi oss en från Silestone, ej klart exakt vilken skiva. Vi skippar marmor då det kan bli känsligt i hemmamiljö men någon slags stenskiva ska vi ha.

Notera att material på väggar och annat inte alls är som det ska bli, detta är endast en köksrendering för att visa hur vi tänkt att köket ska se ut. Vi kommer antagligen att sätta in ett snyggt kakel över hela köksväggen också, återkommer med renderingar på detta.